Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt
SPAR 15%

Jolash Lash and Brow Shampoo

135,15 kr.

En effektiv og skånsom vippe- og brynshampoo – perfekt til dig som får lavet eyelash extensions!

Forventet levering: 18. juni

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategorier: ,

Beskrivelse

Den effektive og skånsomme vippe- og brynshampoo fra Jolash er vores all time favorite hos Skønhedogvelvære.dk. De milde ingredienser sikrer dig en dybdegående rensning af vipper og bryn uden irritation, kløe og svie i det sensitive øjenområde. 
Den bløde shampooskum kan bruges til at fjerne snavs og makeup på både bryn og vipper. Shampooen er særligt god til dig som får lavet eyelash extensions, hvor afrensningen hjælper dig til et længerevarende og holdbart resultat! 
Vi anbefaler afrensning af vipperne morgen og aften når man får lavet eyelash extensions, ved hjælp af en blød børste. Det er uanset om man bruger makeup omkring øjenomgivelserne eller ej, da skidt og snavs opfanges i vipperne i løbet af dagen – det er jo det vipperne er der for! 
Shampooen indeholder skånsomme og plejende ingredienser som aloe vera og tea tree og opløser naturligvis ikke den lim vi bruger til eyelash extensions.

Anvendelse:
Ryst produktet grundigt før brug og pump en smule ud på din bløde rensebørste. Pensl forsigtigt skummet på vipperne eller brynet (et øje/bryn af gangen). Brug penslen til at rense vipperne/brynhårene helt nede langs hårrødderne, med forsigtige cirkulerende bevægelser. 
Skyl grundigt med tempereret vand og dup øjnene/brynene tørre med et blødt håndklæde.
Særligt ved extensions: De vipper du ser falde af, vil næsten altid have dine naturlige vipper med. Det er helt som det skal være og der vil som regel være vipper som falder af under afrensningen, da vi naturligt taber mange hår hver dag – uanset om vi har eyelash extensions påsat eller ej. 
Det er en naturlig del af hårenes udskiftning og helt normalt. Er du alligevel i tvivl om, om du taber for mange påsatte vipper ved afrensning, skal du kontakte din vippetekniker.

Du kan altid få din vippetekniker til at vise dig den korrekte brug af shampooen, og få gode råd og vejledning.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.