Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Minetan Extreme Dark Finish – Ultra Dark

200,00 kr.

Mørk, mørkere, mørkest!

Forventet levering: 26. juli

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategori:

Beskrivelse

Denne velduftende kokosdrøm gør dig brunere end nogensinde! Er du garvet ud i brug af selvbruner og har du mod på at få den mørkeste tan nogensinde, er det her produktet for dig!
Minetan har med denne hurtigtvirkende selvbrunermousse givet dig muligheden for at få den mørkeste sommerkulør på under 3 timer! Moussen er nem at fordele og har den smukkeste farve med let kolde undertoner, som eliminerer orange skær.
Minetan Extreme Dark Finish er sammensat af tre forskellige bruningskomponenter som giver dig den dybe, mørke farve og et hurtigt, holdbart resultat.
Moussen har en mørk guidefarve som gør det nemt at se fordelingen og din hud plejes samtidig af lækre og nærende olier fra bl.a. macademicanødder og kokos. Selvbruneren er vegansk, baseret på naturlige ingredienser og indeholder bl.a. naturligt DHA udvundet af sukkerrør

Anvendelse:
For et optimalt resultat, bør du bade og peele huden med en bodyscrub før påføring.
Dup huden helt tør med et håndklæde og påfør fugtighedscreme i et tyndt lag de steder din hud er særligt tør – albuer, knæ, haser og ankler, m.v.
Pump en passende mængde skum ud i en fordelerhandske og påfør selvbrunermoussen i et jævnt lag på de største områder af kroppen. Brug meget lidt eller det resterende mousse på handskerne til at farve fødder og hænder til sidst.
Gentag påføringen til du opnår den ønskede farve.
Du kan gå i bad når du synes du vil bremse udviklingen af farve – brug ikke sæbe. Brug eventuelt et håndklæde om håret hvis det er lyst, så farven ikke sætter sig der.

OBS: Guidefarven er kun til at guide din påføring og skal afvaskes efter udvikling for at du kan se det endelige resultat.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.