Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Minetan Medium Dark – Subtle Golden Tone

120,00 kr.

Gylden og solkysset hud

Forventet levering: 26. juli

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategori:

Beskrivelse

Er du ny ud i self tanning eller ønsker du en diskret brun farve som kan give dig en let solkysset hud året rundt? Så har Minetan lavet den perfekte selvbruner til dig, med denne Medium Dark Self Tan Mousse.
Moussen giver en subtil, gylden tone som egner sig særligt godt til lyse hudtoner.
Minetan Medium Dark er sammensat af tre forskellige bruningskomponenter som giver dig en diskret farve og et hurtigt men holdbart resultat.
Moussen har en let mørk guidefarve som gør det nemt at se fordelingen og din hud plejes samtidig af lækre og nærende olier fra bl.a. macademicanødder og kokos. Selvbruneren er vegansk, baseret på naturlige ingredienser og indeholder bl.a. naturligt DHA udvundet af sukkerrør.

Anvendelse:
For et optimalt resultat, bør du bade og peele huden med en bodyscrub før påføring.
Dup huden helt tør med et håndklæde og påfør fugtighedscreme i et tyndt lag de steder din hud er særligt tør – albuer, knæ, haser og ankler, m.v.
Pump en passende mængde skum ud i en fordelerhandske og påfør selvbrunermoussen i et jævnt lag på de største områder af kroppen. Brug meget lidt eller det resterende mousse på handskerne til at farve fødder og hænder til sidst.
Gentag påføringen til du opnår den ønskede farve. Brug eventuelt et håndklæde om håret hvis det er lyst, så farven ikke sætter sig der.
Du kan gå i bad når du synes du vil bremse udviklingen af farve – brug ikke sæbe.

OBS: Guidefarven er kun til at guide din påføring og skal afvaskes efter udvikling for at du kan se det endelige resultat.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.