Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Tolure – Hairplus (BEDSTE EFFEKT – Bryn- og vippeserum)

699,00 kr.

Din genvej til længere og fyldigere vipper og bryn

Forventet levering: 26. juli

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategori:

Beskrivelse

Tolure – Hairplus! Tysklands mest kendte bryn- og vippeserum! Et serum, som giver dig længere vipper eller tættere bryn på kun 8-10 uger. Og du vil allerede kunne se en forskel efter 4 uger med denne vidunderlige serum!

Der er efterhånden mange serummer på markedet – og hvilket produkt bør du vælge? Netop dette produkt er perfekt til dig, som kun vil investere i et serumprodukt til både vipper og bryn. Produktet er nemlig udviklet til, at kunne bruges på begge dele.
Ved hjælp af biopeptider trænger serummet ind i hårsækkene og øger deres vækst. Samtidig indeholder Hairplus vitaminer og antioxidanter som beskytter og nærer hårene og huden omkring hårene.
Ydermere er der benyttet panthenol som nedsætter risikoen for irritation i det sarte øjenområde. Et særligt frugt- og blomsterekstrakt er tilsat for at øge smidigheden i hårene, så de ikke knækker så nemt. Serummet kan benyttes sammen med eyelash extensions.

Produkter er “100% animal cruelty free” og naurligvis dermatologisk testet.

Anvendelse
– Påfør én gang dagligt den mængde serum som følger med penslen op af beholderen. Læg serummet som en fin streg, forsigtigt ovenfor vippernes fæstning til huden eller på de områder i brynet som trænger til tættere vækst.
VIGTIGT: Huden og hårene skal være rensede og tørre før påføring. Brug kun den anbefalede mængde – mere serum giver ikke et bedre resultat! Undgå direkte kontakt med øjnene – sker det alligevel, skyl da godt med vand.
Der kan hos nogle mærkes en smule svie og rødme ved de første påføringer – dette er normalt for så aktivt et produkt som dette, men kontakt os altid hvis du er i tvivl om reaktionen, så vi kan vejlede dig.

(Oplever du akut, svær overfølsomhed, bør du altid stoppe med at bruge produktet og kontakte en læge)

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.