Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Voesh – Collagen Socks Peppermint

Giv dig selv bløde fødder uden at røre en finger!

Kategorier: ,

Beskrivelse

Tag sokker på og få bløde og velduftende fødder! De lyder næsten for nemt, ikke? Men Voesh giver dig her muligheden for at få de blødeste og mest velplejede fødder, ved kun af iføre sig et sæt “sokker” med den skønneste fodmaske i!
Voesh Collagen peppermint indeholder en engangsfodmaske med nærende og peppermynteduftende intensiv plejecreme, som blødgør huden og områderne omkring neglene. Den dufter friskt af peppermynte og indeholder kollagen som er det stof der udgør hudens fasthed. Der er brugt arganolie som er utroligt nærende for huden og som beskytter den naturlige barriere.

Produktet er fremstillet med naturlige ingredienser og er vegansk.

Anvendelse:
Påfør “sokkerne” – de er one size og passer til alle – på rene og tørre fødder. Klem “sokkerne” godt omkring fødder og tæer, læn dig tilbage og slap af i 20-30 min. Herefter fjernes “sokkerne” og smides ud, og resten af masken kan masseres ind i fødderne, hvis ikke den allerede er absorberet.
Masken skal ikke vaskes af. Det yderste af “sokkerne” på tæerne kan også tages af, så der kan lægges lak eller ordnes negle imens huden plejes på resten af foden. Brug den eventuelt sammen med en af lækre håndmasker fra Voesh og få den komplette følelse af et hjemmespa!

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.