Skønhed og Velvære

Velkommen til Skønhed og Velvære

Dette er en hjertevirksomhed som er udviklet via en passion, en hobby og et menneske. Dete hele startede hjemme i stuen hvor der skulle læres nye færdigheder og hvor der var et ønske om at arbejde sig stille og roligt ud i beautybranchen og det har så stille og roligt arbejdet sig større og større. 

Jeg har valgt at prioritere kvalitet og profession i stedet for alt andet. Det betyder at jeg startede med at nørde mig til bunds i negleverdenen gennem CND og alle deres uddannelser og derefter ud i vippeverdenen. Her startede jeg da det hele begyndte at komme til Danmark og har så fulgt branchen frem til nu, det er blevet til flere mesterskaber og pokaler gennem tiden og det har derfor også åbnet mulighederne for at lave denne shop og i 2020 efteråret ny butik i Aalborg midtby. 

Det er vigtigt for mig at kunne levere et yderst professionelt stykke arbejde og samtidig kunne supplere de rette produkter til kunden der leder efter de bedste produkter på markedet og og samtidig være personlig og korrekt i ethvert salg. Samtidig har jeg prioriteret mine omgivelser for at kunne yde en større fleksibilitet ifht. tider, fordi jeg ved det betyder alverden for mine kunder.

Jeg har nøje udvalgt de behandlinger jeg brænder for og laver ikke andet, fordi det netop er vigtigt for mig at holde kvaliteten og professionen i top.

Jeg er uddannet hos:

CND i både akryl og gelé

Og faktisk meget, meget mere. Jeg glæder mig til at tage jer med på rejsen, velkommen til 🙂