Skønhed og Velvære

Vipper

Her hos Skønhed og Velvære er vi specialiseret i både single/volume vipper og sætter en æren i, at matche dine ønsker med den allerhøjeste faglighed.

Inden behandlingen vil vi lave en gennemgang af naturvipperne og dit ønske med dig, så vi sammen kan finde frem til de perfekte Eyelash Extensions for dig. Når denne gennemgang er gjort, så sikrer vi os først og fremmest, at vi ikke overbelaster din egen naturvippe. Samtidig vil vi matche det look, du ønsker med den rette bue, intensitet osv.

Når det er sagt, så holder vi os altid opdateret på markedet og lover kunden vi sidder med den sidst nye trend, kompetence og faglighed.

Vi glæder os så meget til at skabe dit nye look i samarbejde med dig.

Single Eyelash Extensions

Det er her der påsættes kunstige vipper på dine naturlige vipper 1 til 1.

Det vil sige, at der påsættes 1 kunstig vippe pr. naturvippe med præcision. Single Lash Extensions er godt, hvis du ønsker et flot naturligt mascara look og selv har fine mængder af vipper.

Volume Lash Extensions

Ved at vælge en volume påsætning vil der være markant mange flere vipper på, men stadig ikke tungere.

Dette look skabes ud fra små håndlavede vifter som består af 2-9 små hår, som så afmåles “vejes” meget nøje efter hvad din egen naturvippe kan bære.

Volume lashes er for dig, der elsker det eksklusive mascara look og/eller dig, der bare ønsker det meget “fluffy” look.

FØR BEHANDLING

Her er det vigtigt, at du ikke har mascara på, ingen resten, og har afrenset rigtig godt (UDEN olier).

Jo renere vipper og “arbejdsområde”, jo bedre kvalitet og holdbarhed vil der her være for dig.

Det skal her nævnes, at der under en behandling er afsat en fast normal tid til behandlingen (her påregnes at du kommer uden mascara) og det vil sige, hvis der skal bruges ekstra tid til afrensning af gammel mascara mm. så frafalder den for den samlede tid til behandlingen.

Book din tid allerede i dag