ansigtsbehandling

ALT FRA HÅRFJERNING PÅ BEN OG ARME TIL BRAZIL

Vi tilbyder vores kunder en ny hårfjerningsmetode som ikke alene fjerner hårene, men også fjerner hårene i et meget tidligere forløb end med almindelig voks. Med Alexandria Sugaring teknik kan vi fjerne hår som er helt ned til 0,5 cm. Ved din første bodysugaring behandling må du ikke have barberet dine hår 14-21 dage forinden.

Perron Rigot sugar expert er en meget blid, sikker og effektiv metode til at fjerne hår overalt på kroppen. Den er effektiv på alle typer hud og hår, både til mænd og kvinder. Sukkermassen som bruges er en blanding af naturlige ingredienser, der indgår således ingen kemikalier som kan skade huden eller kroppen. Metoden man bruger til at arbejde massen ind i hårene med, fjerner meget effektivt “døde hudceller” og efterlader huden silkeblød, glansfuld og utrolig sund at se på.

Ved almindelig voksbehandling fjernes hårene mod groretningen. Det bevirker at op til 30 % af hårene kan knække ved fjernelse, så den efterfølgende hårvækst hurtigt viser sig igen og indgroede hår kan forårsage uskønne, betændte hårfollikler. Med Alexandria’s sukkerteknik fjernes hårene med groretningen, hvilket gør behandlingen mindre smertefuld, samtidig med at langt flere hår fjernes. Ydermere opnår du en optimal hudpleje og der vil gå længere og længere tid inden hårene vokser ud igen.

OBS. Har du ikke fået lavet brazil før bliver der pålagt et tillæg på 100,- kr da der skal sættes mere tid af på behandlingen. Dette skal noteret når tiden bookes.

SE BEHANDLINGERBESTIL TID

BEHANDLINGER