LÆKKER BEHANDLING TIL DIN HUDTYPE

BRYN & VIPPER

Hos Skønhed & Velvære har vi mange års erfaring med farvning af bryn og vipper. Behandlingen er perfekt til dig der ønsker et mere markant look, samt en perfekt form og naturligt løft til dine bryn.

SE BEHANDLINGERBESTIL TID

BEHANDLINGER

FARVNING AF VIPPER
125,-
FARVNING AF BRYN
125,-
RETNING AF BRYN
125,-
FARVNING AF BRYN & VIPPER
299,-
SINGLE LASHES

Single lashes (der også kaldes Classic lashes) er metoden, hvor man sætter vipperne på én ad gangen. Man tager simpelthen og påfører én syntetisk vippe på en naturlig øjenvippe. Derved forlænger man de naturlige øjenvipper, så kunden får lange og flotte extensions. Det vil sige at man her kan lave et look som passer til hver enkelte kundes udtryk og ansigtsform, dette er din personlige dialog med vores højt certificerede teknikker der vil guide dig igennem, så du til hver en td føler at du går ud med det udtryk som passer til dig. Singlelashes er den unikke og lette version af påsætning, der findes ligeledes

849,- (nyt sæt)
HYBRID- & VOLUMELASHES

Hybrid-vipper er en blanding af singlelashes og volumelashes, her er det muligt både at arbejde både ud fra at kunden vil have et “let” volume look, men stadig vil have fylde, samt evt. Et look hvor du som kunde ønsker et mere “fluffy” look, så der skabes mere bevægelse, tykkelse og længde på samme tid. Når man vælger hybridvipper, så er der også mulighed for at man kan gå både op og ned i fylde som man ønsker. Så som, hvis man til dagligt bare gerne vil være forholdsvis neutral, så har man bare alm. Fylde, skal man så til julefrokost, giftes og/eller andet, så kan man få en opfyldning med udelukkende volume og der vil være mere fyldigt look. 

Hybrid: 1.049,-
Volume: 1.149,-
FLAT LASHES

Som et tilvalg ved Single Lash Extensions, kan man vælge Flat Lashes. Flat lashes er en singlelashes, der er flad ved roden og ender i en todelt spids. Fordelen ved Flat Lashes er, at de giver et tættere look. Prisen er den samme som ved almindelige singlelashes.

849,-
LASH LIFT

Ønsker du et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere markante? Så er Lash Lift helt sikkert noget for dig.

Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere markante. Ved et Lash Lift løftes og bukkes dine egne naturlige vipper skånsomt og giver et flot look, der holder op til 5-6 uger. Lash Lift er en nyere måde, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde end en vippebukker. Ud over bukket er det også muligt at farve vipper under et Lash Lift. Det er vigtigt du gør os opmærksom på, at du også ønsker dine vipper farvet, når du booker tiden. Vi benytter som udgangspunkt produkter fra Elleebana til Lash Lift.

Vigtigt:
De første 24 timer efter behandlingen anbefales det, at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna eller makeup – herefter må du behandle dine bukkede vipper fuldstændig som du er vant til. Lash Lift er et meget naturligt look, og giver hverken flere eller længere vipper. Dine naturlige vipper synes længere, da vipperne bukkes. Derudover så synes vipperne mere markante og fyldige når de farves. Ønsker du dog et mere dramatisk look med ekstra fylde og længde anbefaler vi Eyelash Extensions.

Holdbarhed: 5-6 uger

449,-
BROW LIFT

Brow lift er en semi-permanent behandling, som har sine rødder i Rusland. Det er en behandling, hvor man glatter håret ud og løfter det i en mere lodret retning, hvilket får brynene til at se løftede og mere fyldige ud. Resultatet er smukke, skarpe bryn, der mest af alt ser ud til at have brow gel på, uden at man har noget på overhovedet.

Selve behandlingen foregår ved at vi ved en kemisk proces i et produkt udretter brynet form og skaber den ønskede form på brynet, mere fylde og præcis den form du som kunde ønsker.

Når du vælger en browlift behandling hos os, så starter vi med at give dig en vores professionelle anbefaling ifht. Din ansigtsform, din mimik og hvad der passer til dig. Vi vil til hver en tid lytte til dine ønsker omkring hvor markante de skal være og det handler om det gode samarbejde mellem behandler og kunde at finde frem til det rette look.

449,-
ansigtsbehandling
ANSIGTSBEHANDLINGER

Læs mere

MASSAGE & KROPSBEHANDLING

Læs mere

BEAUTY ANGEL BEHANDLINGER

Læs mere

NEGLE

Læs mere

BODYSUGARING & HÅRFJERNING

Læs mere