Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Lernberger Stafsing – Discovery Kit 10ml

290,00 kr.

Et komplet startsæt, så du kan lære Lernberger Stafsing bedre at kende!

2 på lager

Forventet levering: 26. juli

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategori:

Beskrivelse

Indeholder en komplet samling af hvad du skal bruge til en daglig hudplejerutine.

Gel Cleanser (10 ml)
Få frisk og fugtet hud med denne gel cleanser fra Lernberger Stafsing. Det er en let skummende ansigtsrens, med en lav pH-værdi tilpasset hudens overflade. Huden efterlades blød samt let fugtet, og klar til de resterende trin i din daglige hudpleje.
Cleanseren indeholder både citrus-bioflavnoider og udtræk fra broccoli og aloe vera, som reducerer hudens overproduktion af fedtstof og virker let sammentrækkende på porerne.
Gel cleanseren kan bruges af alle hudtyper.

Day Cream (10 ml)
En let dagcreme med den superfugtende hyaluronsyre og den beskyttende og reparerende B-vitamin, niacinamid. For at dulme og reducere rødmen i huden er cremen tilsat vild blommeekstrakt som også styrker hudens barriere.
Cremen er desuden tilsat squalene og polysaccharid, som giver huden masser af fugt, et strålende skær og en dejlig glat fornemmelse. Som altid, er der tilsat masser af aldersbeskyttende antioxidanter og cremen henvender sig til alle hudtyper.
Du kan med fordel benytte den sammen med en af de 3 aktive serummer fra Lernberger Stafsing og dermed skabe den ultimative hudpleje for netop din hud.

Night Cream (10 ml)
En aktiv og fugtgivende natcreme, som reparerer huden mens du sover. Cremen er tilsat den superfugtende hyaluronsyre, som sammen med polysaccharider og kæmpenatlysolie giver dig den dybdegående fugtpleje du har brug for om natten.
Om natten får vores hud virkelig tid til at reparere sig selv og ved hjælp af niacinamid og blommeekstrakt i cremen, hjælper vi den endnu bedre på vej. Begge dele reducerer rødmen og booster hudens beskyttelse. Cremen er også tilsat retinol, som fremmer kollagenproduktionen og minimerer udviklingen af alderstegn.
Cremen kan benyttes af alle hudtyper og kan med fordel benyttes sammen med en af de 3 aktive serummer fra Lernberger Stafsing og give en individuelt tilpasset hudpleje til netop din hud.

Moisture Boost Serum (10 ml)
Til huden som dagligt har behov for et boost af fugt! Denne serum har en tredobbelt fugtbindende virkning, som giver huden et særligt fugtboost og efterlader den klar til at blive forseglet af en nærende og beskyttende creme for dagen eller natten.
De aktive ingredienser i denne serum er nøje udvalgte botaniske ekstrakter, samt både polysaccharider og hyaluronsyre, som tilsammen naturligvis fugter, men også reparerer, beroliger og udglatter huden. Der er tilsat xylitol som hjælper huden med at øge den naturlige hyaluronproduktion.
Produktet kan benyttes af alle hudtyper og egner sig særligt godt sammen med dag og natcreme fra Lernberger Stafsing, for den komplette effekt.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.