Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Revitalash Legendary Brow Collection

829,00 kr.

All you need to get ‘brows on fleek!’

Forventet levering: 26. juli

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategorier: ,

Beskrivelse

Et enestående bryn-kit med tre af de bedst sælgende brynprodukter fra Revitalash®. Her er alt du behøver for at få smukke bryn! I kittet får du den populære brynserum, RevitaBrow® Advanced Eyebrow Serum, som fremmer væksten af dine brynhår og gør brynene mere fyldige.
Du får også Hi-Def Brow Pencil, til holdbar definition af dine bryn. Den fine lille brynpen er vandfast og er nem at tegne linjer og små “brynhår” med, der hvor brynet mangler definition og fylde. Farven er kølig brun og kan derfor bruges af næsten alle, hvis man anvender den korrekt.
I kittet får du også den populære Hi-Def Brow Gel, en let farvet bryngel, som fikserer vildfarne brynhår og giver hårene en smule farve – perfekt når du stadig har et par dage til næste brynfarvning og hårene er falmet en smule, eller til dig som gerne vil holde et naturligt look.
Produkterne kan bruges sammen eller hver for sig – og du kan altid få råd og vejledning til hvordan du bruger det hos skønhedogvelvære.dk! Kittet giver dig alle produkterne i full size størrelser!

Kittet indeholder:
RevitaBrow® Advanced Eyebrow Serum (3.0 mL)
Hi-Def Brow Pencil (Cool Brown) (0.14g)
Hi-Def Brow Gel (Soft Brown) (3.0 mL)

Vejledning i brug af Eyebrow Serum
– Påfør én gang dagligt den mængde serum som følger med applikatoren op af beholderen, som et par strøg hen over brynet, og hvor du ønsker vækst.
VIGTIGT: Huden skal være renset og tør før påføring. Brug kun den anbefalede mængde – mere serum giver ikke et bedre resultat!
Det er individuelt hvornår man ser resultater, men det er normalt at der går mellem 4 og 8 uger.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.