Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

SUGARBEARHAIR Vitaminer

269,00 kr.

Giver dig muligheden for at få længere og fyldigere hår

Forventet levering: 17. juni

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategori:

Beskrivelse

Savner du fylde i dit hår? Har du svært ved at gro det langt? Eller ligger manken ude på gulvet når du har redt det med børsten? Så bør du måske overveje, om ikke SugarBearHair kunne være din redning!
SugarBearHair har samlet alle de bedste vitaminer til at fremme væksten af dit hår! De vigtigste vitaminer er samlet i en lille blød, velsmagende vingummibamse, som anbefales at indtage 2 gange dagligt som kosttilskud.
For at hjælpe vitaminerne med at blive udnyttet bedst muligt, anbefales det at spise vingummibamserne i forbindelse med et måltid.

Vitaminerne indeholder bl.a. A-, C-, D-, og E-vitamin, samt B-vitaminerne B6, B12, pantotensyre, folsyre og biotin – vitaminer som alle er involverede i kroppens dannelse og vedligeholdelse af sundt og langt hår.
Produktet er desuden fri for gelatine, samt spor af soja, gluten og peanuts – dermed henvender det sig også til mange allergikere. Kosttilskuddet er ligeledes vegansk, ikke testet på dyr og indeholder kun naturlige smagsstoffer.
Glasset indeholder 60 vingummibamser og er nok til en måneds brug.

Dette er et kosttilskud og bør ikke træde i stedet for en varieret kost – det bør heller ikke anvendes af personer under 13 år. Opbevares tørt og køligt, utilgængeligt for børn.
Den anbefalede dosis bør ikke overskrides og bør ikke kombineres med andre kosttilskud uden samråd af en læge.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.