Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Voesh – Collagen Socks med hampefrøolie

60,00 kr.

Fodmaske med skønne, naturlige ingredienser

Forventet levering: 17. juni

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategorier: ,

Beskrivelse

Trænger fødderne til pleje før du vil stikke dem i sommerskoene? Så giv dig selv 30 minutters forkælelse og et smukt resultat, uden at røre en finger!
Voesh er specialister i hånd- og fodmasker og de har med deres kollagenserie givet dig muligheden for den komplette følelse af hjemmespa – uden at du skal knokle for det! Disse kollagenhandsker med hampefrøolie, indeholder den skønneste håndmaske som absorberes let af huden og giver hænderne fugten og spændstigheden tilbage.
Hampefrøolie kan betegnes som værende anti-inflammatorisk og er dermed særligt god til dig med tør og sensitiv hud. Den unikke kombination af omgea-3 og omega-6 fedtsyrer giver dig næring og beskyttelse af hudens naturlige barriere.
Håndmasken er vegansk og baseret på naturlige ingredienser.

Anvendelse:
Påfør “sokkerne” – de er one size og passer til alle – på rene og tørre fødder. Klem “sokkerne” godt omkring fødder og tæer, læn dig tilbage og slap af i 20-30 min. Herefter fjernes “sokkerne” og smides ud, og resten af masken kan masseres ind i fødderne, hvis ikke den allerede er absorberet.
Masken skal ikke vaskes af. Det yderste af “sokkerne” på tæerne kan også tages af, så der kan lægges lak eller ordnes negle imens huden plejes på resten af foden. Brug den eventuelt sammen med en af lækre håndmasker fra Voesh og få den komplette følelse af et hjemmespa!

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.