Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Voesh – Collagen Socks

60,00 kr.

Bløde fødder i et snuptag!

Forventet levering: 31. maj

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategorier: ,

Beskrivelse

Voesh Collagen Socks giver dig bløde og sommerklare fødder i et snuptag! Alt du skal gøre er, at “tage sokker på” og læne dig tilbage! Kan det blive meget nemmere?
Fodmasken i sokkerne er propfyldt med den fineste argan- og olivenolie, som giver huden på fødderne næring, pleje og beskyttelse. Produktet indeholder kollagen, som er det stof hudens elasticitet og fasthed er opbygget af. Fodmasken er vegansk og baseret på naturlige ingredienser.

Anvendelse:
Påfør “sokkerne” – de er one size og passer til alle – på rene og tørre fødder. Klem “sokkerne” godt omkring fødder og tæer, læn dig tilbage og slap af i 20-30 min. Herefter fjernes “sokkerne” og smides ud, og resten af masken kan masseres ind i fødderne, hvis ikke den allerede er absorberet.
Masken skal ikke vaskes af. Det yderste af “sokkerne” på tæerne kan også tages af, så der kan lægges lak eller ordnes negle imens huden plejes på resten af foden. Brug den eventuelt sammen med en af lækre håndmasker fra Voesh og få den komplette følelse af et hjemmespa!

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.