Skønhed og Velvære

Voesh – Collagen Socks

DKK 60,00

Bløde fødder i et snuptag!

5 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Voesh Collagen Socks giver dig bløde og sommerklare fødder i et snuptag! Alt du skal gøre er, at “tage sokker på” og læne dig tilbage! Kan det blive meget nemmere?
Fodmasken i sokkerne er propfyldt med den fineste argan- og olivenolie, som giver huden på fødderne næring, pleje og beskyttelse. Produktet indeholder kollagen, som er det stof hudens elasticitet og fasthed er opbygget af. Fodmasken er vegansk og baseret på naturlige ingredienser.

Anvendelse:
Påfør “sokkerne” – de er one size og passer til alle – på rene og tørre fødder. Klem “sokkerne” godt omkring fødder og tæer, læn dig tilbage og slap af i 20-30 min. Herefter fjernes “sokkerne” og smides ud, og resten af masken kan masseres ind i fødderne, hvis ikke den allerede er absorberet.
Masken skal ikke vaskes af. Det yderste af “sokkerne” på tæerne kan også tages af, så der kan lægges lak eller ordnes negle imens huden plejes på resten af foden. Brug den eventuelt sammen med en af lækre håndmasker fra Voesh og få den komplette følelse af et hjemmespa!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Voesh – Collagen Socks”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *