Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

MARC INBANE Natural Tanning Spray

379,00 kr.

11 på lager

Forventet levering: 18. juni

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Beskrivelse

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan påfører jeg sprayen?

Vi anbefaler, at du påfører sprayen om morgenen (efter du har taget et brusebad) og skrubber dit ansigt og/eller din krop før påføring. En scrub før en spray tan udjævner ufuldkommenheder og resulterer i en længere bevaring af tan. Efter du har eksfolieret, skal du placere dig i din brusekabine, så du nemt kan vaske det forstøvede produkt af. Det er vigtigt at ryste flasken godt inden brug og holde den 30 centimeter væk fra huden. Spray i hurtige, jævne bevægelser for at forstøve sprayen.

Når du sprayer dit ansigt (hals og decolleté) er det vigtigt at holde øjnene lukkede og at spraye ovenfra, så sprayen fint forstøver over dit ansigt og decolleté. Har du sprayet for entusiastisk? Lad selvbruner produktet tørre i cirka 10 sekunder. Udfør derefter hurtige og jævne fejende bevægelser med børsten for et stribefrit resultat og en jævnt solbrændt hud. Tørretiden for sprayen er cirka 10 – 15 minutter. Denne proces kan fremskyndes ved brug af en hårtørrer. Når huden føles tør, kan du klæde dig på.

Hvornår bruger jeg handsken?

Med handsken kan du nemt påføre sprayen på svært tilgængelige områder af din krop (såsom bagsiden af ​​dine arme og ben). Når du sprayer produktet direkte på handsken, bliver du også mere økonomisk med flasken! Handsken fanger produktet og gør det nemt at gnide det ind på huden. Fordi produktet ikke forstøver, spildes mindre væske, hvilket giver dig flere behandlinger fra en flaske. Andre fordele ved handsken er, at den ikke fnuldrer på grund af den perfekte mikrofiberstruktur, og at den nemt kan vaskes ved 30°C.

Tip: Til folk, der er nervøse for at spraye sig, kan handsken også bruges til ansigt og décolleté.

Hvornår bruger jeg børsten?

Vores multifunktionsbørste kan bruges til en stribefri påføring af selvbruner spray, touch ups og konturering af din ansigts form. Børsten kan også bruges til at blende overdreven spray påføring eller til at påføre selvbruner sprayen på plettede hudområder. Hvis du er nervøs for at spraye direkte på ansigtet, så påfør selvbruner sprayen på din børste, fjern den overskydende selvbrunervæske ved let at banke børsten på et serviet og udfør hurtige og jævne fejende bevægelser for en jævn solbrun hud.

Kan det anbefales at eksfoliere på forhånd?

Ja, men det er ikke et must. En scrub fjerner urenheder og udglatter hudens for et mere jævnt resultat og længere holdbarhed af din selvbruner.

Efterlader sprayen mærker på dit tøj?

Første gang du vasker din krop eller dit ansigt efter at have påført sprayen, kommer der et lille lag selvbruningsvæske af. Dette er den overdrevne spray, der ikke absorberes af huden. Hvis du sprayer om aftenen, er det muligt, at dette første lag smitter af på dine lagner. Derfor anbefaler vi at spraye om morgenen. Pletter på lagner eller tøj efterlader dog ikke permanente pletter og kan vaskes af i vaskemaskinen.

Tip: skal du holde bryllup eller fest, er det bedre at spraye en dag i forvejen, så det overskydende lag er vasket af.

Hvad med pletter eller striber?

Ved at påføre sprayen i korte, men hurtige bevægelser, vil du skabe en unik tågesky. Dette forårsager ingen pletter eller striber. Er du nervøs for at spraye, kan du også bruge vores handske til kroppen såvel som til ansigtet. Spray din selvbruner over hele handskens overflade og gnid med glatte bevægelser over huden. Huden absorberer sprayen jævnt og smuk, og efterlader dig med en fantastisk solbrændt glød.

Efter hvor lang tid kan jeg gå i bad?

Sprayen har brug for tid til at blive absorberet helt ind i huden. Når du har påført sprayen og brugt en hårtørrer, vil din hud føles tør efter cirka 10 minutter. Det betyder dog ikke, at selvbruner processen er afsluttet, men du kan allerede klæde dig på. Sprayen virker stadig indtil 3 timer efter påføring. Derfor er det vigtigt at vente mindst 3 timer med brusebad eller intensiv sport.

Har i også spray kabiner til salg eller udlejning?

Nej, vi har ikke en professionel enhed som en airbrush. Vi har dog for nylig præsenteret vores Tanning-Tap. Dette er en væske, som kan bruges i professionelle spray kabiner, så alle fordelene og kvaliteten ved MARC IBANE kan bevares. Med dette hanesystem kan vi forsyne saloner med et frisk produkt. Vi tapper kun mængden af ​​væske, når det er nødvendigt. Dette sikrer, at kvaliteten og friskheden af ​​ingredienserne er garanteret.

Er sprayen egnet til alle?

Ja. Sprayen er velegnet til enhver hudtype. Også gravide eller personer, der har hudkræft eller anden grund til ikke at være i solen/solariet, kan bruge vores selvbruner spray. Vores spray anbefales endda til hudkræftpatienter af Radboud hospitalet i Nijmegen.

Kan der opstå en allergisk reaktion ved brug af sprayen?

Grundlaget for den naturlige selvbruner spray er naturlige ingredienser. Derudover er den naturlige selvbrunerspray dermatologisk testet, overholder EU-reglerne for kosmetiske produkter og er fri for parabener.
Hidtil har vi sjældent oplevet allergiske reaktioner, selv fra personer med følsom hud. Selvfølgelig er det altid muligt for nogen at reagere allergisk over for et naturlig ingrediens. Vi anbefaler derfor, at du altid læser ingredienserne på flasken, inden du køber flasken eller bruger sprayen, især hvis du har sart hud.

Can everyone use the same spray, or are there different colors of the spray?

Yes, everyone can use the same spray. There are no different colors to choose from. The spray contains DHA and Erythrulose, which act on the amino acids, proteins and peptides that are in the skin surface. This creates melanoids, organic pigments with a brown color. The spray stimulates your own pigment, giving everyone his or her own natural color. That is of course the most beautiful!

Kan alle bruge den samme spray, eller er der forskellige farver på sprayen?

Ja, alle kan bruge den samme spray. Der er ingen forskellige farver at vælge imellem. Sprayen indeholder DHA og Erythrulose, som virker på de aminosyrer, proteiner og peptider, der er i hudoverfladen. Dette skaber melanoider, organiske pigmenter med en brun farve. Sprayen stimulerer dit eget pigment, og giver alle hans eller hendes egen naturlige farve. Det er selvfølgelig det smukkeste!

Bliver din teint øjeblikkeligt brunere, hvis du påfører flere lag af sprayen?

Ja, jo flere lag du sprayer jo mere brun bliver du. Vi anbefaler bestemt ikke dette, hvis du ønsker at skabe den mest naturlige teint. Hvis du gerne vil blive mørkere, anbefaler vi: Vent 3 timer efter påføring af det første lag og rens derefter huden. På disse 3 timer har huden helt absorberet produktet, og det overskydende lag er vasket af huden. Efter denne første rensning vil du se det endelige resultat. Hvis du ikke synes, det er nok, kan du påføre igen. I gennemsnit sprayer folk 1 eller 2 gange om ugen, da farven vil vare i 4 eller 5 dage (hvis den påføres en renset hud).

Kan sprayen påføres oven på min makeup?

Ja, det er muligt! Dette resulterer i en smuk naturlig finish af makeuppen, fordi din tidligere påførte pudder eller foundation vil være mindre synlig. Når du tager din makeup af inden sengetid, vil din brune farve også falme. Sprayen kunne ikke absorberes i huden på grund af makeuppen. Makeup skaber en barriere på huden, så sprayen ikke kan trænge ind.

Så når du sprayer på en renset hud, holder huden sig i 4 til 5 dage, oven i makeup holder den sig kun 1 dag.

Er der nogen chance for en orange “gulerodseffekt”?

Nej. Der er ingen caroten forarbejdet i den naturlige selvbruner spray, som er et ingrediens, der normalt forårsager ‘gulerodseffekten’. Ved at erstatte caroten med karamel og erythruloseekstrakt udelukkes denne effekt. 

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.