Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Minetan Double Dark – Cool Deep Tone 200 ml

200,00 kr.

‘Purple is the new black!’

2 på lager

Forventet levering: 18. april

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategori:

Beskrivelse

Minetan har endnu engang markeret sig på markedet med denne geniale selvbruner mousse!
Hvem frygter ikke gule, orange og røde undertoner når de står med en ny selvbruner? Dette tanningprodukt indeholder kølige, lilla undertoner som udvisker alle uønskede farver. Det giver dig en flot kølig, mørk farve.
Minetan Double Dark er sammensat af tre forskellige bruningskomponenter som giver dig den dybe mørke farve og et hurtigt, holdbart resultat.
Moussen har en mørk guidefarve som gør det nemt at se fordelingen og din hud plejes samtidig af lækre og nærende olier fra bl.a. macademicanødder og kokos. Selvbruneren er vegansk, baseret på naturlige ingredienser og indeholder bl.a. naturligt DHA udvundet af sukkerrør.

Anvendelse:
For et optimalt resultat, bør du bade og peele huden med en bodyscrub før påføring.
Dup huden helt tør med et håndklæde og påfør fugtighedscreme i et tyndt lag de steder din hud er særligt tør – albuer, knæ, haser og ankler, m.v.
Pump en passende mængde skum ud i en fordelerhandske og påfør selvbrunermoussen i et jævnt lag på de største områder af kroppen. Brug meget lidt eller det resterende mousse på handskerne til at farve fødder og hænder til sidst.
Gentag påføringen til du opnår den ønskede farve. Brug eventuelt et håndklæde om håret hvis det er lyst, så farven ikke sætter sig der.
Du kan gå i bad når du synes du vil bremse udviklingen af farve – brug ikke sæbe.

OBS: Guidefarven er kun til at guide din påføring og skal afvaskes efter udvikling for at du kan se det endelige resultat.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.