Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

b.tan tanned AF 207 ml

120,00 kr.

Opnå en flot mørk kulør på kun én time!

1 på lager

Forventet levering: 26. juli

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategori:

Beskrivelse

b.tan tanned AF er den ultimative selvbruner, til dig der ikke har tid til (eller gider!) at vente på, at den rigtige sommerkulør kommer snigende. b.tan AF er en selvbrunerspray, som fordeler farven jævnt og giver dig en varm, mørkebrun kulør uden grimme, orange undertoner.
Sprayen giver dig øjeblikketligt farve og udvikler sig videre over tre timer. Du vil dog allerede se et flot resultat efter én time! Du vælger intensiteten alt efter hvornår du vasker sprayen af og hvor mange lag du påfører – og den kan blive MØRK!
Du kan bruge selvbruneren over hele kroppen, som touch up på din eksisterende sommerkulør eller som en solid base. Selvbruneren er vegansk, baseret på naturlige ingredienser og indeholder naturligt DHA udvundet af sukkerrør.

Anvendelse:
For et optimalt resultat, bør du bade og peele huden med en bodyscrub før påføring.
Dup huden helt tør med et håndklæde og påfør fugtighedscreme i et tyndt lag de steder din hud er særligt tør – albuer, knæ, haser og ankler, m.v.
Påfør sprayen i et tyndt og ensartet lag de steder du ønsker farven – hold sprayen 20-30 cm fra krop og ansigt når du sprayer, så laget bliver fordelt jævnt.
Gentag påføringen til du opnår den ønskede farve – det er ikke nødvendigt at bruge fordelerhandske! Brug eventuelt et håndklæde om håret hvis det er lyst, så farven ikke sætter sig der.
Du kan gå i bad når du synes du vil bremse udviklingen af farve – brug ikke sæbe.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.