Skønhed og Velvære

Minetan EOD Tan Milk – Boost and Enhance

DKK 269,00

Til dig der ønsker gradvis opbygning af farve og masser af pleje af huden!

17 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Minetan laver ikke kun hardcore selvbrunere til dig der ønsker farve her og nu – de har også udviklet denne lækre bodylotion, som indeholder en smule selvbruner til en langsom opbygning af sommerkuløren. Det er også en oplagt selvbruner til de som er meget lyse i hudtonen eller som endnu ikke er klar til at begive sig ud selvbrunerens univers!
Produktet er en let bodylotion som kan bruges hver eller hver anden dag (Every Other Day = EOD), og som absorberes hurtigt på huden. Den indeholder lækre nærende olier fra bl.a. kokos og avocado og tilfører din hud både fugt fra agurk og antioxidanter fra C-, og E-vitamin. Denne bodylotion er vegansk, baseret på naturlige ingredienser og indeholder bl.a. naturligt DHA udvundet af sukkerrør.
EOD Tan Milk kan også benyttes til at vedligeholde en flot tan (uanset om den er fake eller real!) og får sommeren til at virke lidt længere! Har du fået en flot naturlig farve fra solen? Så brug den som den lækreste ‘after sun’ fyldt med pleje og få farven til at holde lidt længere.

Anvendelse:
Brug EOD tan milk som en ganske almindelig body lotion over hele kroppen på ren og tør hud. Vent gerne nogle minutter før du iklæder dig tøj efter påføring, da produktet KAN give mærker på lyst tøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minetan EOD Tan Milk – Boost and Enhance”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *