Køb for 499,00 kr. mere og få fri fragt

Voesh – Collagen Gloves med hampefrøolie

60,00 kr.

Håndmaske med skønne, naturlige ingredienser

Forventet levering: 31. maj

Gratis fragt til pakkeshop ved køb > 500 kr.

Optjen 5% af dit køb med en kundekonto

30 dages returret

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hænderne – et af vores vigtigste redskaber hver eneste dag! Vi udsætter huden på hænderne for både, sol, vind og vand hele året – mon ikke det er tid til at give dem lidt ekstra pleje?
Voesh er specialister i hånd- og fodmasker og de har med deres kollagenserie givet dig muligheden for den komplette følelse af hjemmespa – uden at røre en finger! Disse kollagenhandsker med hampefrøolie, indeholder den skønneste håndmaske som absorberes let af huden og giver hænderne fugten og spændstigheden tilbage.
Hampefrøolie kan betegnes som værende anti-inflammatorisk og er dermed særligt god til dig med tør og sensitiv hud. Den unikke kombination af omgea-3 og omega-6 fedtsyrer giver dig næring og beskyttelse af hudens naturlige barriere.
Håndmasken er vegansk og baseret på naturlige ingredienser.

Anvendelse:
Påfør handskerne på rene og tørre hænder og pres dem tæt på huden så der er maske på alle områder handskerne dækker – det yderste af fingrene på handskerne kan tages af, så der kan lægges lak eller ordnes negle samtidig.
Lad handskerne med masken sidde i 20-30 min – eller til du kan fornemme at masken er absorberet. Handskerne fjernes og smides ud efter brug, men produktet skal ikke vaskes af hænderne.

Kan med fordel bruges imens fødderne får behandling med en af de skønne fodmasker fra Voesh!

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.